Üzletünk

Horgászoktól, horgászoknak. Ez a hitvallásunk. Ha debreceni vagy esetleg a környéken élsz, térj be üzletünkbe. Biztos lehetsz benne, hogy mindent megtalálsz, amire szükséged van és minden kérdésedre választ kapsz munkatársainktól. Elvégre mi is mindannyian a horgászat és a házikedvencek szerelmesei vagyunk. Üzletünk már 6 éve megtalálható a Mikepércsi úti Tesco üzletsorán. Ennyi év alatt megszámolhatatlanul sok elégedett vásárlót szolgáltunk ki. Legyél Te is elégedett vásárlónk!

Üzlethelyiség

Mikepércsi út 73/A (TESCO)

4030, Debrecen

0652435802

Nyitvatartás

Hé-Szo: 09:00 - 19:00

Vasárnap: 09:00 - 13:00

Miben lehetünk segítségedre üzletünkben?

Számos egyéb dolog van, ami megkülönböztet minket egy átlagos horgászüzlettől. Egyrésztől, az óriási termékkínálat, hiszen ahogy már említettük, kutyák, macskák, rágcsálók, hüllők és díszhalak számára is megtalálhatsz minden kiegészítőt. Másrészről, igyekszünk mindig programokkal színesíteni a hétköznapokat. Többször tartottunk már nyíltnapot boltunkban, ahol többek között vendégünk volt Erdei Attila feeder bajnok és világbajnok is. Rendezvényeinken mindig ingyenes a részvétel. Igyekszünk többet adni ügyfeleinknek a minőségi termékeknél, célunk, hogy közösséggé kovácsoljuk a debrecen közeli horgászokat! A nyíltnapok mellett, többször tartottunk már nagy értékű nyereményjátékot is, ahol a szerencsés nyertesek 60 000 Ft értékű ajándékutalványt nyerhettek. Gyere el üzletünkbe és légy Te is elégedett vásárlónk, válj közösségünk tagjává!
E

Nálunk azonnal, raktárról vásárolhatsz meg minden terméket, a városban egyedülálló módon.

E

Számtalan neves és feltörekvő márka termékeit forgalmazzuk, így garantáltan megtalálod a neked megfelelő kiegészítőket.

E

Állandó akciókkal és kedvezményekkel kedveskedünk vásárlóinknak

E

Nálunk kisállatodnak is megtalálsz mindent! Legyen szó kutya vagy macska eledelről vagy bármilyen kiegészítőről, biztos lehetsz benne, raktárunkban megtalálható.

E

A kutyusok és cicák mellett a hüllők és rágcsálók tartásához szükséges kiegészítőket is megvásárolhatod üzletünkben.

E

Nem csak a horgászat, hanem az akvarisztika szerelmesei is vagyunk. Ezért számos díszhalat, nekik kifejlesztett eledeleket és kiegészítőket tartunk boltunkban.