Szállítás

Add le rendelésed, a többit pedig bízd ránk!

Garantáljuk, hogy csomagod a legnagyobb odafigyeléssel és gondoskodással készítjük össze. Így biztosan nem ér kellemetlen meglepetés, amikor átveszed rendelésed!

Mi történik, miután leadtad rendelésed?

5

Első lépésként, megkapod a rendelésedet igazoló e-mailt. Ne felejtsd el megnézni a spam mappában is!

5

Ezt követően, a lehető legrövidebb időn belül elkezdjük összekészíteni a csomagod.

5

Mit is jelent ez pontosan? Gondosan összeválogatjuk az általad megrendelt termékeket.

5

Ezt követően gondosan becsomagoljuk az összekészített küldeményt.

5

Miután csomagod elkészült, átadjuk a futárszolgálatnak, akik nagy odafigyeléssel, gondosan és nem utolsó sorban gyorsan igyekeznek majd kézbesíteni a csomagod.

5

Az utolsó lépés, amikor végre kézhez veheted a megrendelt horgászfelszereléseket vagy kisállat kiegészítőket. Ilyenkor nincs más dolgod, mint fizetni (ha az utánvétes fizetést választottad) és kiélvezni a megrendelt termék nyújtotta élményt!

Külföldre rendelnél?

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

GLS CsomagPontok

Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magánszemélyek – a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.

GLS futárszolgálat

A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.

Személyes átvétel

Személyesen a boltban.