Akció!

Ryobi Zauber Cr elsőfékes orsó

Végtelen visszaforgás rendszer

Carbon fékrendszer

Alumínium dob (+1db alumínium pótdob)

Súly:

         233gr – 2000 méret

         271gr – 3000 méret

         273gr – 4000 méret

Ezt az orsót már-már klasszikusnak mondható, az orsógyártásban gyakran használt grafitházzal szerelték. A grafitra jellemző strapabíró szerkezet és a kényelmes használathoz jelentős mértékben hozzájáruló kis súly teszi népszerűvé a horgászok körében.
Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
A felsőkategóriás orsókra jellemző óriáslamellás első fék rendszer került az orsóba, mely a precíz illesztésekkel szerelt meghajtással kombinálva legyőzhetetlen párost alkot. Főleg kapitális halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó elején lévő csavarral az orsó fékereje széles határok közt pontosan az éppen szükséges igényekhez hangolható.

Cikkszám: Ryobi-zauber-Cr Kategóriák: , , Címkék: , , , , , ,

32990 Ft34990 Ft

Törlés

Termékleírás

Az új NCRT SLAM orsókhoz a Ryobi minden know-how-t bevetett, amit a Japán technológiai-csoport jelenleg csatasorba tud csak állítani.

Az NCRT egy nagy sűrűségű, ultrakönnyű polymer/carbon ötvözet. Ezen technológiának köszönhetően az új RYOBI NCRT orsók nem csak rendkívül könnyűek, de roppant tartósak, és megbízhatóak is.

A RYOBI teljesen átalakította a méltán népszerű precíziós orsóját, a ZAUBER-t.

 

Az új ZAUBER L megkapta az NCRT-széria carbon/polymer ötvözet rotorját, aminek köszönhetően sikerült jelentős súlycsökkentést elérni + új, korszerű tűgörgős csapágyak is beépítésre kerültek. Ugyanakkor a tengelysövény is mérnöki precizitással, század-milliméter pontosággal lett még tökéletesebbé fejlestve, beállítva.

A végeredmény lélegzetelállító!

Az ÚJ RYOBI ZAUBER L tökéletesen simán fut, és még a legvékonyabb fonottzsinór esetén is tökéletes a zsinórrakása. A megerősített felkapókar pedig kapott egy új zárszerkezetet, mely megakádolyzza, hogy a kar dobás közben visszacsapódjon.

Csigatengelyes dobemelés

Alumínium ház

CNC alumínium hajtókar

Carbon rotor

Tömeg 0.233 kg
Típus/Variáció

, , ,