Akció!

Pontoon21 HIGHTAILER 2inch 50mm 8db/csomag

1.690 Ft 1.290 Ft

Számos Hightailer színválaszték létrehozásához modern RINCOAL® színező összetevőket használtunk , és az SFT komponens (43. számú összetétel) jelenléte az anyagban biztosítja az „ízét”, amely serkenti a legtöbb ragadozó étvágyát és érdeklődését széles hőmérsékleti tartományban, 41–77 fok Fahrenheit (kb. 5-25 Celsius fok).

Méretek twisters Hightailer :

(jelzi a farok hosszát, amely statikus állapotban van)

  • 2 hüvelyk (51 mm),
  • 2 1/4 hüvelyk (57 mm),
  • 2 1/2 hüvelyk (63,5 mm),
  • 2 3/4 hüvelyk (70 mm),
  • 3,5 mm (82,5 mm)
Törlés
Cikkszám: PONTOON_HIGHTAILER-HT-20-225 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Hightailer – egy sor puha műanyag csali Pontoon21 , alkalmas a legtöbb modern tornyokban.

GUMEXIM® anyag használata bármilyen körülmények között lehetővé tette egy olyan csali készítését, amelynek játék elegáns. A kifinomult test a farok alakjával kombinálva olyan rezgéseket hoz létre, amelyek még akkor sem „kikapcsolnak”, ha nagyon erős áramok folynak – és ugyanakkor csendes körülmények között a legkisebb keveréssel mutatkoznak meg.

A csali testén egy vékony hosszanti csatorna található. Ennek használata sokkal kényelmesebbé teszi a Hightailer felszerelését bármilyen szerszámmal. Az önközpontosító hatásnak köszönhetően a csali szimmetrikusan van felszerelve a horogra, legyen szó akár jig fejről, akár bármilyen eltolt horoggal ellátott berendezésről (1. ábra).

A belső csatorna egyszerűsíti gépek Hightailer és egy dupla horog, dupla elrejtőzött a testben (2. ábra) – az ilyen kiegészítők nagyon népszerű az orosz halászok fogása jig fejek zsanéros horog. A Hightailer testének mindkét oldalán két finom horony található, amelyek lehetővé teszik a csali gyors kettős felállítását. Ebben az esetben nem kell szétszerelnie a bepattanót, a csali egyszerűen be van helyezve, és a horog kívül van, megbízhatóan tartva a Hightailer-et , a jó minőségű acélhuzal rugó tulajdonsága miatt (3. ábra).

GUMEXIM® anyag testfelépítése és konzisztenciája olyan, hogy a Hightailer felszerelhető a legtöbb, a megfelelő méretű vállalat kiváló minőségű ofszetteire. Company Pontoon21 kifejlesztett minta ellensúlyozza horgok néven ProtPoint , amelynek jellemzői a leghatékonyabb és hatékony kombinált puha műanyag csalik család Homunculures (4. ábra).

További információk

Típus/Variáció

, , , , ,