Akció!

Marttiini Superflex FNFSF 4 10cm TEFLONOS, BŐR TOKKAL

9.900 Ft 6.600 Ft

A szuper rugalmas penge a hal egyenletesebb filézéséhez.
A klasszikus filékést mind megjelenésében, mind tulajdonságaiban átalakították. A penge még rugalmasabb, mint korábban.

A fogantyú hőkezelt finn nyírból készül. A lézeres technológiával a fogantyúra alkalmazott felületi minták a felületet erősen textúrázzák, hogy a kés keményebben tapadjon. A fogantyú védőviasszal van bevonva.

Tartozék: Bőr tok

 

TOVÁBBI TERMÉKINFORMÁCIÓK

A penge hossza

10 cm

Teljes hossz

20 cm

Penge anyag

rozsdamentes acél

Kezelje az anyagot

hőkezelt nyír, száraz

Hüvely anyag

bőr, barna

Elfogyott

Cikkszám: Marttiini-5700238-FNFSF4 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

ROZSDAMENTES KRÓM ACÉL
A Marttiini által használt rozsdamentes acél pengékként könnyen karbantartható. A rozsdamentes acél penge hosszú ideig éles marad. A króm az acélkeverék 13% -át teszi ki, és a keverék keménysége 53-54 Rockwell egység (HRC). A króm acél élezéséhez gyémánt hegyező ajánlott.

BŐR HÜVELY

A Marttiini kések bőr hüvelyei növényi vagy króm cserzett oxiddal készülnek. A bőrbőr Európából és Dél-Amerikából egyaránt megvásárolható. A hüvelyek festett és természetes színű bőrből készülnek.

A kés hüvelyeket főleg kézzel készítik. Minden hüvelynek pontosan a megfelelő méretű és alakúnak kell lennie, tehát illeszkedő párt képez a késsel. A bőr egy részét vasalóval vágják le, és a varrásokat a varrás előtt ragasztóval rögzítik. A legtöbb burkolat belsejében műanyag darab van, amely támogatja a hüvelyt és védi a pengét.

A hüvelyre történő nyomtatás vagy a vágott részre, vagy a kész hüvelyre történik. Szegecsek, és néhány esetben egy bronzgallér erősítik és díszítik a hüvelyt.

 

NYÍR

A szokásos, egyenes szemű nyírfajtát számos hagyományos Marttiini késhez is felhasználják. A nyír tartós és karcsú fogantyúval rendelkezik.