FOX RAGE FOGÓK NTL028-NTL034

Cikkszám: fox-NTL030 Kategóriák: , Címkék: , , ,

4590 Ft

Törlés

Termékleírás

NTL028: Sok horgász mostanában inkább krimpekkel rögzíti az előkéjét csomót helyett. Krimpelő fogónk kivételesen magas kívánalmaknak megfelelően készült, hogy a lehető legnagyobb nyomást gyakorolhassuk krimpeléskor, az előke sérülésének a kockázata nélkül. A fogó alakjának köszönhetően, a hüvely nem sérül a végein, mindössze a középső részen nyomódik meg, így a két vége nem lesz éles.
Anyaga: rozsdamentes acél, puha fogású markolattal

NTL029: A csipesz az egyik leggyakrabban használt horogszabadító eszköz ragadozó horgászatkor, éppen ezért soha ne hagyjuk otthon, ha horgászni indulunk. Lehetővé teszi a horog egyszerű eltávolítását, mindössze ráfogunk vele a horogra, majd folyamatosan nyomva kicsit mozgatva kipattintjuk a horgot. Alapvető tartozéka a szerelékes táskának.
Anyaga: szén-acél, puha fogású markolattal

NTL030,NTL034: Az összes ragadozót a lehető leggyorsabban és legóvatosabban kell megszabadítani a horogtól, ezt könnyen kivitelezhetjük a megfelelő horogszabadító fogóval. A sorozatin belül két verziót kínálunk. Az egyik hosszú markolattal rendelkezik, ami ideális a mélyebben akadt horgokhoz,míg a másik rövid pisztoly markolatú tökéletese a rosszul akadt horgok eltávolításához. Mindkettő “POWER CLAW” kialakítású, így alkalmas a vékony horgok és a nagy hármashorgok eltávolításához is.
Anyaga: szén-acél ezüst bevonattal, puha markolattal

 

Típus/Variáció

, , ,