Ferplast Dubai 100 LED Black Profi komplett akvárium szett -fekete színben

Nem postázzuk a futárokkal mert összetörik. Csak személyes átvétel.

Cikkszám: Ferplast-65036117 Kategóriák: , Címkék: , ,

139990 Ft

Termékleírás

A Ferplast által 2013 év végén forgalomba hozott legújabb profi akvárium sorozata, amely szintén a lakások, irodák díszévé válhat.
Komoly szűréssel, vízmelegítéssel ellátott akvárium. A szűrő aktívszenes, bio kerámiás, és szivacsos szűrőközegekkel több lépcsőben szűri az akvárium vizét, így minimálisra csökkentve a takarítások számát, a tisztítások közti időt jelentősen meghosszabbítva. Akváriumunk kristálytiszta vizét hosszú ideig élvezhetjük.
A komoly BluWave 05 belsőszűrőben rejtve foglal helyet a hőfokszabályzós BluClima 150W vízmelegítő, a BluPower 500 vízforgató motor
Az akvárium tetőn etető és tisztító nyílás található. A megvilágításról a legmodernebb LED lámpák gondoskodnak, mindezt alacsony energiafogyasztással érik el. Fényerejük és fényhőmérsékletük a halak színét kihangsúlyozó, a növények fejlődését, és az algásodás akadályozó fénytartomány biztosítja.
A tetőben helyet foglal még a Ferplast akváriumokban már megszokott praktikus időkapcsoló, ami méginkább örömtelivé varázsolja a Dubai akváriumok birtoklását.
Az akváriumhoz külön vásárolható a képen látható, erősített állvány, mely a szettnek nem tartozéka.
Több színben forgalmazott termék gondosan becsomagolva.

Mérete: 101*41*53cm
Űrtartalma: 190 liter
Válaszható színek: fehér, mahagóni bézs és fekete

(Figyelem: Az akvárium szett nem tartalmazza a képen látható halakat, növényzetet, kavicsot, a dekorációs magrove fa elemeket, a vizet, a akvárium alatti állványt, és az akváriumban látható sziklás hátteret!)