Akció!

ASURA OSP DURGA73 SP

Cikkszám: durga73sp Kategóriák: , Címkék: ,

7890 Ft

Törlés

Termékleírás

ASURA OSP DURGA73 SP

Az OSP Durga 73 SP végső dobási távolsága azonos méretű minow. Ez az oka annak, hogy több fogást hoz. A horgásznyomás elkerülése érdekében távolról dobhat.

Ezután a parttól távol eső helyre célozhat, és széles körben kereshet etetési helyet, például homokrudat. A 7 cm -es minnow -t gyakran használják nagynyomású körülmények között. Tehát az „ASURA OSP DURGA73-SP” csökkenti a mozgó súlyú golyó túlzott csörgő hatását azáltal, hogy az első ASURA sorozat mágneses súlypont-átviteli rendszerét alkalmazza.
Elöl és hátul megbízható #8 -as horoggal van felszerelve, mert gyakran nagy halakat fog el tóban vagy nagyobb területen. De a horgok nem lógnak a csali hátán. Vízszintesen úszik, hogy igazi csalihalakat hajtson végre. Így lelkes harapást generál, mint a basszus, aki lenyeli az egész csalit.Lassú vagy gyors lekéréskor nagy dőlésszögű hullámzó mozgást hoz létre, és a rezgés egyértelműen továbbadja a rúd hegyét. Így pontosan felfoghatja a csali állapotát. Ha megrángatja, csábítja a basszusharapást azzal, hogy szabálytalan nyilallást mutat a test felfelé csavarása felé, élesen villogó bal és világos fényben.

Méret [mm] : 7,3cm
Súly [g] : 4,7 gr
típus : Lebegő
Eredet : Japán